lunedì 3 novembre 2014

PAVESE SOUP - ZUPPA PAVESE


Like all of the great recipes in the world even this soup bunting comes from an improvisation, from a necessity. In just a few ingredients but strong and determined, a farming tradition that leaves its indelible mark of its presence in this world!

Ingredients for 4 people
4 organic eggs
4 slices of bread, preferably homemade
400 ml of beef broth
4 tablespoons grated Parmesan cheese
salt and pepper
oil

preparation:
Very simple and easy. However, you must "synchronize" with good cooking for a delicious dish!
Heat the beef broth previously prepared over low heat. Meanwhile, break the eggs and put them into four different bowls. Now take the bread and toast it on a pan big enough. Finished toast the bread place it on a flat bottom. Now cook the eggs "bull's eye" and place it over the bread. As soon as the soup is hot pour it into the pot, then sprinkle with Parmesan cheese and serve


Come tutte le più grandi ricette esistenti al mondo anche questa della zuppa pavese nasce da un'improvvisazione, da una necessità. Pochi ingredienti ma forti e decisi, Una tradizione contadina che lascia il segno indelebile del proprio passaggio in questo mondo!

Ingredienti per 4 persone
4 uova biologiche
4 fette di pane possibilmente casereccio
400 ml di brodo di manzo
4 cucchiai di parmigiano grattugiato
sale, pepe
olio

Preparazione:
Semplicissima e veloce. Dovrete però "sincronizzarvi" bene con le cotture per ottenere un piatto squisito!
Scaldate il brodo di manzo preparato precedentemente a fuoco basso. Nel frattempo rompete le uova e mettetele in quattro ciotole diverse. Ora prendete il pane e tostatelo su di una padella antiaderente abbastanza grande. Finito di tostare il pane sistematelo su di un piatto fondo. Ora cuocete le uova "all'occhio di bue" e sistematelo sopra il pane. Appena il brodo sarà caldo versatelo nel piatto poi cospargete di parmigiano e servite