mercoledì 12 novembre 2014

FARFALLE WITH EGGPLANTS, TUNA AND TURMERIC - FARFALLE CON MELANZANE, CURCUMA E TONNO





Ingredients for 4 people: 
340 grams of pasta "farfalle"
2 teaspoons of turmeric
1 eggplant round
200 grams of tuna in brine in glass
oil, salt, pepper

preparation: 
Peel the eggplant, wash and cut into small cubes. Then put it in a pan with 2 cloves of garlic and cook for about 10 minutes. With these dimensions should melt quickly.
Now add turmeric and chopped tuna.


Continue to cook for another 5 minutes, then turn off the heat and let stand.
Now put the pasta to cook. When it is ready pour it into the pan, sauté and serve hot.


Ingredienti per 4 persone:
340 grammi di pasta "farfalle"
2 cucchiaini di curcuma
1 melanzana tonda
200 grammi di tonno in vetro al naturale
olio, sale, pepe

Preparazione:
Mondate la melanzana, lavatela e tagliatela a piccoli cubetti. Mettetela quindi in un padella con 2 spicchi di aglio e fatela cuocere per circa 10 minuti. Con queste dimensioni dovrebbe cuocersi velocemente.
Aggiungete ora la curcuma e il tonno sminuzzato. Continuate a cuocere per altri 5 minuti, quindi spegnete il fuoco e lasciate riposare.
Mettete adesso la pasta a cuocere. Quando sarà pronta versatela nella padella, fatela saltare e servitela calda.