320 grams of pasta like penne integrals
400 ml of tomato sauce prepared before
100 grams of green olives
200 grams of mushrooms champignons
1 red pepper
1 red chilli
oil, salt
preparation
Clean the peppers by cutting in half the length, remove the seeds and inner white part. Cut into thin strips and cook it in a pan with the oil and onion.
Add half glass of water, close the lid and cook for about 20 minutes.
Cut the mushrooms into strips after they are cleaned from the waste ground. Let them cook in the pan with the peppers and cook until they have lost all the water vegetation.
Unit, finally, chilli and olives cut in half. Meanwhile cook the pasta in plenty of hot water.
At cooking obtained, pour the pasta into the pan, cook and serve with dried oregano.
Ingredienti per 4 persone
320 grammi di paste tipo penne integrali
400 ml di sugo di pomodoro preparato prima
100 grammi di olive verdi denocciolate
200 grammi di funghi champignons
1 peperone rosso
1 peperoncino rosso
olio, sale
Preparazione
Pulite il peperone tagliandolo a metà per la lunghezza, eliminate la parte bianca interna e i semi. Tagliatelo a strisce sottili e fatelo cuocere in un soffritto con olio e cipolla.
Unite mezzo bicchiere di acqua, chiudete con il coperchio e cuocete per circa 20 minuti.
Tagliate i funghi a lamelle dopo averli puliti dalla terra residua. Fateli insaporire nella padella con i peperoni e cuocete fino a quando avranno perso tutta l'acqua di vegetazione.
Unite, per finire, il peperoncino e le olive tagliate a metà. Fate cuocere, nel frattempo, la pasta in abbondante acqua calda.
A cottura ottenuta, versate la pasta nella padella, fate insaporire e servite con origano essiccato.