domenica 26 aprile 2015

ASPARAGUS MIMOSA WITH 3 SAUCES - Asparagi mimosa alle 3 salse



Ingredients for 4 people:
2 bunches of asparagus
4 hard-boiled eggs
4 tablespoons harissa sauce
4 tablespoons dijon mustard
balsamic vinegar
salt

preparation:
Boil the asparagus in a pot of boiling water after crossing the white part.

When they are ready, drain and place them on a plate with three sauces and a tablespoon of balsamic vinegar.

Then on each plate of asparagus you have put the chopped boiled eggs and serve.

A fresh dish, easy and always appreciated.


Ingredienti per 4 persone:
2 mazzi di asparagi
4 uova sode
4 cucchiai di salsa harissa
4 cucchiai di senape di digione
aceto balsamico
sale

Preparazione:
Fate bollire gli asparagi in una pentola di acqua bollente dopo aver tagliato la parte bianca.

Quando saranno pronti, scolateli e adagiateli su di un piatto con le 3 salse e un cucchiaio di aceto balsamico.

Su ogni piatto di asparago disponete quindi le uova soda tritate e servite.

Un piatto fresco, semplice e sempre gradito.
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