400 grams of spaghetti
5 zucchini trumpet.
1.5 liters of vegetable broth prepared before
600 grams of tomatoes "cluster"
1 yellow onion
basil
oil, salt
preparation:
Cut and peel the tomatoes. Cut it into pieces and cook them in a pan with a little oil and a shallot, for about 40 minutes. When they are ready, remove the onion and tomato to pass through a vegetable.
Peel the zucchini and cut lisarelle not very large.
Take a fried in a pan with olive oil and chopped onion. When the onions have begun to brown, place the zucchini and sauté. Remove the onion, add the broth and cook for about 25/30 minutes.
Then add the tomato sauce, chopped spaghetti and cook until cooked spaghetti themselves.
Serve hot with basil and oil.
Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di spaghetti
5 zucchine trombetta.
1,5 litri di brodo vegetale preparato prima
600 grammi di pomodori "grappolo"
1 cipolla bionda
basilico
olio, sale
Preparazione:
Tagliate e sbucciate i pomodori. tagliateli a pezzi e fateli cuocere in una padella, con un filo di olio e uno scalogno, per circa 40 minuti. Quando saranno pronti, togliete la cipolla e passate il pomodoro al passa verdure.
Sbucciate le zucchine e tagliatele a lisarelle non molto grandi.
Fate un soffritto in una pentola con olio e cipolla tagliata fine. Quando la cipolla avrà cominciato a dorare, mettete la zucchina e fatela rosolare. Togliete la cipolla, unite il brodo e cuocete per circa 25 / 30 minuti.
Aggiungete quindi il sugo di pomodoro, gli spaghetti spezzettati e cuocete fino a cottura degli spaghetti stessi.
Servite caldo con basilico e olio.