giovedì 16 aprile 2015

SPATZLE WITH MOZZARELLA AND ARUGULA - Spatzle con mozzarella e rucola



Ingredients for 4 people:
600 grams of spinach gnocchi spatzle
2 mozzarella "fior di latte"
100 grams of arugula fesca
20 grams of butter
salt

Preparation.
Spatzle are small dumplings of spinach and wheat flour originating Baveria but also prevalent in northern Italy, and especially in South Tyrol.

For the preparation of the dish, cook spatzle in plenty of hot water. Meanwhile cut the mozzarella into cubes and clean and wash the arugula.

When spatzle are ready, drain and toss with the butter. Add, only when they are on the plate, even the mozzarella and arugula.


Ingredienti per 4 persone:
600 grammi di gnocchi spatzle di spinaci
2 mozzarelle "fior di latte"
100 grammi di rucola fesca
20 grammi di burro
sale

Preparazione.
Gli spatzle sono piccoli gnocchi di spinaci e farina di grano originari della Baveria ma molto diffusi anche nel nord Italia e in special modo in Alto Adige.

Per la preparazione del piatto, fate cuocere gli spatzle in abbondante acqua calda. Nel frattempo tagliate la mozzarella a cubetti e pulite e lavate la rucola.

Quando gli spatzle saranno pronti, scolateli e conditeli con il burro. Aggiungete, solo quando sono sul piatto, anche la mozzarella e la rucola.

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