4 slices of fresh tuna
4 tomatoes bunch
4 green zucchini
1 red pepper
1 eggplant
1 yellow pepper
1 cup white wine
green olives
basil, extra virgin olive oil
preparation:
Clean all the vegetables except the tomatoes and cut into slices more or less subtle (eggplant zucchini ele) and pitched the peppers.
Heat up the grill then grill it well. Oil it slightly after being cooked.
Take the slices of fresh tuna and put it in a baking dish large enough. Add the white wine, tomato, cut into pieces, and a tablespoon of oil. Bake at 200 degrees for 15/20 minutes.
At cooking obtained, serve with fresh basil, olive oil and some grilled vegetables.
Ingredienti per 4 persone:
4 tranci di tonno fresco
4 pomodori grappolo
4 zucchini verdi
1 peperone rosso
1 melanzana
1 peperone giallo
1 bicchiere di vino bianco
olive verdi denocciolate
basilico, olio extravergine di oliva
Preparazione:
Pulite tutte le verdure, tranne il pomodoro e tagliatele a fettine più o meno sottili (le melanzane ele zucchini) e a falde i peperoni.
Fate scaldare la griglia poi grigliatele bene. Oliatele leggermente dopo averle cotte.
Prendete i tranci di tonno fresco e depositateli in una teglia abbastanza capiente. Unite il bicchiere di vino bianco, il pomodoro tagliato a pezzi, e un cucchiaio di olio. Infornate a 200 gradi per 15 / 20 minuti.
A cottura ottenuta, servitelo con basilico fresco, qualche oliva e le verdure grigliate.