4 slices of chicken breast
1 Cauliflower
2 teaspoons sesame seeds
2 organic eggs
bread crumbs
parsley
cider vinegar
oil, salt, pepper
preparation:
Boil the cauliflower in a pressure cooker. When it is ready, cut it into pieces not very small and put it in a bowl with half a tablespoon of apple cider vinegar, oil, salt, pepper and chopped parsley. Mix everything and leave to flavor.
Take the slices of chicken, beat it and cut into pieces and not very small. Pass them in beaten egg, then in bread crumbs and finally in the sesame seeds. Repeat 2 times, then put them in the fryer. When they are ready, serve with the cauliflower.
Ingredienti per 4 persone:
4 fettine di petto di pollo
1 Cavolfiore
2 cucchiaini di semi di sesamo
2 uova biologiche
pangrattato
prezzemolo
aceto di mele
olio, sale, pepe
Preparazione:
Fate lessare il cavolfiore in pentola a pressione. Quando sarà pronto, tagliatelo a pezzi non molto piccoli e mettetelo in una ciotola con mezzo cucchiaio di aceto di mele, olio, sale, prezzemolo sminuzzato e pepe. Mescolate il tutto e lasciate a insaporire.
Prendete le fettine di pollo, battetetele e tagliatele a pezzi non molto piccoli. Passateli nell'uovo sbattuto poi nel pangrattato e per finire nei semi di sesamo. Ripetete l'operazione 2 volte, poi metteteli nella friggitrice. Quando saranno pronti, serviteli con il cavolfiore in insalata