lunedì 8 settembre 2014

MILLEFOGLIE OF UNLEAVENED BREAD WITH JEWISH HUMMUS - MILLEFOGLIE DI PANE AZIMO CON HUMMUS EBRAICO


Tnleavened bread, a Jewish delicious with the hummus, a delicacy for the palate. Together they form a force of unparalleled flavors!

Ingredients for 4 people: 
Unleavened bread enough 

For the hummus: 
400 grams of cooked chickpeas before 
the juice of one citron
2 cloves of garlic 
parsley 
2 tablespoons extra virgin olive oil 
2 teaspoons sweet paprika 
4 tablespoons tahini sesame 
salt 

preparation: 
Take the chickpeas, put them in a blender, then add oil, citron juice, a little parsley, the tahini cream and garlic cut into thin slices. Blend well and let stand for half an hour. Then, take the unleavened bread and form 4 layers of the latter with 3 layers of hummus. Serve with a sprinkling of paprika



il pane azzimo, una delizia ebraica e L'hummus, una prelibatezza per il palato. Insieme formano una forza di sapori senza pari!

Ingredienti per 4 persone:
Pane azzimo quanto basta

Per l'hummus:
400 grammi di ceci cotti prima
il succo di un cedro
2 spicchi di aglio
prezzemolo
2 cucchiai di olio extravergine d'oliva
2 cucchiaini di paprika dolce
4 cucchiai di tahin di sesamo
sale

Preparazione:
Prendete i ceci, metteteli in un mixer quindi aggiungete olio, succo di cedro, un poco di prezzemolo, la crema tahin e l'aglio tagliato a fettine sottili. Frullate bene il tutto e lasciatelo riposare per mezz'ora circa. Prendete quindi il pane azzimo e formate 4 strati di quest'ultimo con 3 strati di hummus. Servite con una spolverata di paprika