lunedì 8 settembre 2014

FRESH MINESTRONE SOUP OF THE GARDEN - MINESTRONE FRESCO DELL'ORTO


A tasty soup with vegetables from the garden to make special the beginning of the dinner:

Ingredients for 4 people: 
3 potatoes 
150 grams of peas already cleaned 
2 zucchini 
1 stalk of celery 
1 yellow onion 
2 carrots 
120 grams of peas 
2.5 liters of water 
4 tablespoons prepared pesto before 
salt and pepper 

preparation: 
Clean all the vegetables, wash them, then cut the potatoes into cubes, carrot slices, julienned zucchini and green beans in pieces not too small, and thinly sliced ​​celery.
In a saucepan, sauté onion with olive oil and then put all the vegetables inside. Pour 2.5 liters of water, turn on the heat and cook for about 50 minutes. When you miss a few minutes at the end of cooking, add the pesto and serve hot also.




Un saporito minestrone con le verdure dell'orto per rendere speciale l'inizio della cena:

Ingredienti per 4 persone:
3 patate
150 grammi di piselli già puliti
2 zucchine
1 costa di sedano
1 cipolla bionda
2 carote
120 grammi di piselli
2,5 litri di acqua
4 cucchiai di pesto preparato prima
sale, pepe

Preparazione:
Pulite tutte le verdure, lavatele, quindi tagliate le patate a cubetti, le carote a rondelle, le zucchine a julienne e i fagiolini a pezzi non molto piccoli, e il sedano tagliato sottile.
In una pentola fate un soffritto con olio e cipolla poi mettete tutte le verdure all'interno. Versate 2,5 litri di acqua, accendete il fuoco e fate cuocere per circa 50 minuti. Quando mancheranno pochi minuti al termine della cottura, aggiungete anche il pesto e servite caldo.