lunedì 8 settembre 2014
FRESH MINESTRONE SOUP OF THE GARDEN - MINESTRONE FRESCO DELL'ORTO
A tasty soup with vegetables from the garden to make special the beginning of the dinner:
Ingredients for 4 people:
3 potatoes
150 grams of peas already cleaned
2 zucchini
1 stalk of celery
1 yellow onion
2 carrots
120 grams of peas
2.5 liters of water
4 tablespoons prepared pesto before
salt and pepper
preparation:
Clean all the vegetables, wash them, then cut the potatoes into cubes, carrot slices, julienned zucchini and green beans in pieces not too small, and thinly sliced celery.
In a saucepan, sauté onion with olive oil and then put all the vegetables inside. Pour 2.5 liters of water, turn on the heat and cook for about 50 minutes. When you miss a few minutes at the end of cooking, add the pesto and serve hot also.
Un saporito minestrone con le verdure dell'orto per rendere speciale l'inizio della cena:
Ingredienti per 4 persone:
3 patate
150 grammi di piselli già puliti
2 zucchine
1 costa di sedano
1 cipolla bionda
2 carote
120 grammi di piselli
2,5 litri di acqua
4 cucchiai di pesto preparato prima
sale, pepe
Preparazione:
Pulite tutte le verdure, lavatele, quindi tagliate le patate a cubetti, le carote a rondelle, le zucchine a julienne e i fagiolini a pezzi non molto piccoli, e il sedano tagliato sottile.
In una pentola fate un soffritto con olio e cipolla poi mettete tutte le verdure all'interno. Versate 2,5 litri di acqua, accendete il fuoco e fate cuocere per circa 50 minuti. Quando mancheranno pochi minuti al termine della cottura, aggiungete anche il pesto e servite caldo.