mercoledì 16 luglio 2014

TONGUE OF BEEF WITH MADE OF CHERRIES - LINGUA DI VITELLO CON COMPOSTA DI CILIEGIE


An appetizer of fresh meat and delicated that thanks to the cherry compote gives the whole freshness and fragrance. Great for those hot summer evenings.

Ingredients for 4 people 
24 slices of beef tongue prepared by the butcher 
4 tablespoons cherry compote (see recipe in my blog) 
Mixed green salad 
extra virgin olive oil 
balsamic vinegar 
salt and pepper 

preparation: 
The preparation is obviously of easy execution. Take the slices of tongue and arrange over the salad leaves. At the center put a spoonful of cherry compote then sprinkle with the language of the excellent balsamic vinegar glazed and extra virgin olive oil, Italian of course!


Un antipasto di carne fresco e delicato che grazie alla composta di ciliegie conferisce al tutto freschezza e fragranza. Ottimo per queste calde sere di estate.

Ingredienti per 4 persone
24 fette di lingua di manzo preparata dal macellaio
4 cucchiai di composta di ciliegie (vedi ricetta nel mio blog)
insalata mista verde
olio extravergine
aceto balsamico
sale, pepe

Preparazione:
La preparazione è ovviamente di facilissima esecuzione. Prendete le fette di lingua e disponetele sopra le foglie di insalata. Al centro mettete un cucchiaio di composta di ciliegie poi cospargete la lingua con dell'ottimo aceto balsamico glassato e dell'olio di oliva extra vergine, ovviamente italiano!