venerdì 18 luglio 2014

STUFFED SAVOY CABBAGE WITH BRA SAUSAGE - VERZE RIPIENE CON SALSICCIA DI BRA




Ingredients for 4 people:
12 cabbage leaves (preferably external ones)
400 grams of sausage Bra (meat of beef sausage)
80 grams of grated parmesan cheese
oil, salt, pepper

preparation
Boil the cabbage until it is soft and malleable.
Cook the sausage in a skillet lightly with a clove of garlic, olive oil and a knob of butter. Saute in a tatle to obtain a complete sealing outside of the meat.
Then put it inside the leaves of cabbage, richiudetele and put them into a buttered baking dish. Sprinkle with Parmesan cheese and butter and let brown in the oven at 200 degrees for 20 minutes.
Remove from the oven and serve warm.


Ingredienti per 4 persone:
12 foglie di cavolo verza (preferibilmente quelle esterne)
400 grammi di salsiccia di Bra (meat of beef sausage)
80 grammi di formaggio parmigiano grattugiato
olio, sale, pepe

Preparazione
Mettete a bollire la verza fino a quando sarà morbida e malleabile.
Cuocete leggermente la salsiccia in una padella con uno spicchio di aglio, olio e una noce di burro. Rosolate in maniera tatle da ottenere una sigillatura totale esterna della carne.
Mettetela quindi all'interno delle foglie di verza, richiudetele e ponetele in una teglia imburrata. Cospargete di parmigiano e di burro e fate gratinare in forno a 200 gradi per 20 minuti.
Sfornate e servite tiepido.