martedì 15 luglio 2014

RAVIOLI WITH LEEKS AND SAUSAGE WITH WINE - RAVIOLI CON PORRI E SALSICCIA CON VINO


Ingredients for one serving: 
5 ravioli stuffed with leeks and sausage for a total weight of about 100 grams
1 leek 
50 grams of pork sausage
half a glass of red wine
thyme, salt, pepper

preparation: 
Take a pan and then fry the chopped leek half 20 grams of butter and a penalty of oil. Put brown the sausage, and then pour in the red wine and let it evaporate all the alcohol. Bake the ravioli in boiling water, drain and place in a shallow dish. Pour over the sauce, salt and pepper and serve hot.


Ingredienti per una porzione:
5 ravioli con ripieno porri e salsiccia del peso complessivo di circa 100 grammi
1 porro 
50 grammi di salsiccia di suino
mezzo bicchiere di vino rosso
timo, sale, pepe

Preparazione:
Prendete un padellino e fate un soffritto con mezzo porro tritato 20 grammi di burro e un fio di olio. Mettete a rosolare la salsiccia, quindi sfumate con il vino rosso e fate evaporare tutto l'alcool. Mettete a cuocere i ravioli in acqua bollente, scolateli e disponeteli in un piatto piano. Versate sopra il condimento, salate, pepate e servite caldo.