giovedì 24 luglio 2014

ROAST BEEF WITH TOMATOES AND MAIO - ROAST BEEF CON POMODORI E MAIONESE



The starters have always had, over the years, a large following in the tables of Italian. The dish I just prepared it is light, easy to digest and lends itself as a great appetizer to start with lunch if you are at home or as a "lunch break" if you are at work in the office and do not want to weigh you down.
Due to its composition there are maybe 6 slices of roast prepared by the butcher and fresh cut. 1 tomato salad, the salad leaves, and 1 teaspoon of mayonnaise. To give extra flavor you can also add olive oil and balsamic vinegar.


Gli antipasti hanno sempre avuto, nel corso degli anni, un grande seguito nelle tavole degli italiani. Il piatto che ho appena preparato è leggero, di facile digeribilità e si presta come un ottimo antipasto per cominciare il pranzo se siete a casa o come "pausa pranzo" se siete al lavoro in ufficio e non volete appesantirvi.
Per la sua composizione vi servono 6 fettine di arrosto preparato magari dal macellaio e tagliato fresco. 1 pomodoro da insalata, delle foglie di insalata, e 1 cucchiaino di maionese. Per dare ulteriore sapore potete aggiungere anche olio e aceto balsamico.