A fillet of beef with the pleasure of sparkling wine and the taste of mustard. Aromas of herbs eromiatiche to complete the recipe.
Ingredients for 4 people:
4 slices of fillet of beef
30 cl of prosecco
1 tablespoon Dijon mustard
100 ml of cream
10 grams of butter
oil, salt, pepper
preparation:
Prepare the sauce by putting in a saucepan sherry, cream, butter and cream. cook until creamy and will be a nice brown color.
In a pan melt the butter and add the rosemary. Put the meat to cook for a few minutes on all sides. You now have the sauce on the bottom then put the fillet and season with a little salt and pepper. Serve immediately.
Un filetto con il piacere del prosecco e il sapore della senape. Profumi di erbe eromiatiche per completare la ricetta.
Ingredienti per 4 persone:
4 fettine di filetto di carne
30 cl di prosecco
1 cucchiaio di senape di Digione
100 ml di panna da cucina
10 grammi di burro
olio, sale, pepe
Preparazione:
Preparata la salsa mettendo in un pentolino il prosecco, la panna, il burro e la panna da cucina. fate cuocere fino a quando risulterà cremosa e di un bel colore nocciola.
In una padella fate sciogliere il burro e aggiungete il rosmarino. Mettete la carne a cuocere per qualche minuti da tutti i lati. Disponete ora la salsa sul fondo poi mettete sopra il filetto e condite con un poco di sale e di pepe. Servite subito.