domenica 20 luglio 2014

HOMEMADE LASAGNE WITH PESTO AND MOZZARELLA - LASAGNE FATTE IN CASA CON PESTO E MOZZARELLA


Ingredients for 4 people 
200 grams of lasagna prepared before
5 tablespoons of homemade pesto
300 ml of sauce
2 buffalo mozzarella
butter, salt
grated Parmesan cheese

preparation: 
Start preparing lasagna. Put in a mixer 200 grams of flour and 2 egg yolks with a pinch of salt. Make dough, then roll out the dough on a flat surface and cut out pieces of dough that go well in a baking dish.


Take the pan now, butter it and place a layer of lasagne, one of pesto, bechamel sauce and slices of mozzarella. Go on in this way until you finish the ingredients. On top finished with a layer of bescamella, grated parmesan cheese and flakes of butter to brown. Bake at 190 degrees for about 25/30 minutes. Before serving, let cool slightly.



Ingredienti per 4 persone
200 grammi di lasagne preparate prima
5 cucchiai di pesto fatto in casa
300 ml di besciamella
2 mozzarelle di bufala
burro, sale
parmigiano grattugiato

Preparazione:
Cominciate preparando le lasagne. Mettete in un'impastatrice 200 grammi di farina e 2 tuorli con un pizzico di sale. Fate impastare, poi stendete la sfoglia su di un piano e ritagliate dei pezzi di pasta che vadano bene in una teglia da forno. Prendete adesso la teglia, imburratela e disponete sopra uno strato di lasagne, uno di pesto, la besciamella e le fette di mozzarella. Andate avanti in questo modo fino a  terminare gli ingredienti. Sulla parte superiore finite con uno strato di bescamella, parmigiano grattugiato e fiocchi di burro per dorare. Infornate a 190 gradi per circa 25 / 30 minuti. Prima di servire fate raffreddare leggermente.