martedì 29 luglio 2014

ROAST BEEF WITH PEACHES AND CASTELMAGNO CHEESE - ROAST BEEF CON PESCHE NETTARINE E CASTELMAGNO



A fresh and delicious dish for those hot summer evenings. Now the much awaited holidays are arrived then delight in dishes like these always new and freshes ... and happy holidays to all!

Ingredients for 4 people: 
400 grams of roast beef 
2 nectarines preferably from organic cultivation 
100 grams of cheese Castelmagno 
balsamic glazed 
a few leaves of salad 
oil, salt, pepper 

preparation 
Roll out on a dish some salad leaves well washed and dried, starting from the outside. Come forward to the center with slices of roast beef. Cut nectarines (of course after having carefully washed) and arrange evenly over the meat. Add the pieces of Castelmagno and a dash of balsamic vinegar glazed. Lightly oil, salt, pepper, cook for so enjoy!



Un fresco e delizioso piatto per le calde sere estive. Ormai le tanto agognate vacanze sono arrivate quindi deliziatevi con piatti sempre nuovi e freschi come questi!...e buone vacanze a tutti!!

Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di roast beef
2 pesche nettarine preferibilmente da coltivazione biologica
100 grammi di formaggio Castelmagno
aceto balsamico glassato
qualche foglia di insalata
olio, sale, pepe

Preparazione
Stendete su di un piatto delle foglie di insalata ben lavata e asciugata, cominciando dall'esterno. Venite in avanti fino al centro con le fettine di roast beef. Tagliate le pesche noci (ovviamente dopo averle attentamente lavate) e disponetele in modo uniforme sulla carne. Aggiungete dei pezzi di Castelmagno e un goccio di aceto balsamico glassato. Oliate leggermente, salate, pepate, fate insaporire quindi gustate!