giovedì 3 luglio 2014

RAVIOLI WITH FUSED BUTTER AND LEEKS - RAVIOLI CON BURRO FUSO E PORRI


Ingredients for 4 people: 
320 grams of spinach and ricotta ravioli
10 Piccadilly tomatoes
1 leek
butter, rosemary and sage

preparation: 
Put water on to boil for the ravioli. Meanwhile, prepare the tomatoes by washing and cutting them in slices to match the ravioli. Take the leek and cut into slices. Prepare now the melted butter with the rosemary, a little leek and sage.
Bake the ravioli then drain, arrange on a plate and pour over the melted butter. Serve immediately.


Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di ravioli ricotta e spinaci
10 pomodori Piccadilly
1 porro
burro, rosmarino e salvia

Preparazione:
Mettete a bollire l'acqua per i ravioli. Nel frattempo preparate i pomodori lavandoli e tagliandoli a fettine per abbinarli ai ravioli. Prendete il porro e tagliatelo a rondelle. Preparate adesso il burro fuso con il rosmarino, un poco di porro e la salvia.
Mettete a cuocere i ravioli poi scolateli, disponeteli su un piatto e versate sopra il burro fuso. Servite subito.