lunedì 25 maggio 2015

PENNE WITH TUNA, SAINT PETER ERB AND ASPARAGUS - Penne con tonno, erba San Pietro e asparagi



Ingredients for 4 people:
400 grams of pasta like penne
200 grams of tuna in oil
1 bunch of asparagus
grass San Pietro
20 grams of butter
Salt, pepper

preparation
Clean and then cook the asparagus in a pressure cooker.

When cooked obtained, drain and cut the white part. With the green make many small pieces.

Take the tuna in oil, drain and crumble into small pieces.

In a frying pan with a Soffrito oil and a clove of garlic. Add the asparagus, herb St. Peter cut very finely and fry everything well.

Cook the pasta in plenty of hot water.

When cooked obtained, blow up everything in the pan with the asparagus and add the chopped tuna.

Add salt and pepper and serve immediately.


Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di pasta tipo penne
200 grammi di tonno sotto olio
1 mazzo di asparagi
erba San Pietro
20 grammi di burro
sale, pepe

Preparazione
Pulire e quindi cuocere gli asparagi in pentola a pressione.

A cottura ottenuta, scolarli e tagliare la parte bianca. Con la parte verde fate tanti piccoli pezzi.

Prendete il tonno sott'olio, scolatelo e sminuzzatelo a pezzi piccoli. 

In una padella fate un soffrito con olio e uno spicchio di aglio. Aggiungete gli asparagi, l'erba San Pietro tagliata molto finemente e fate rosolare bene il tutto.

Cuocere la pasta in abbondante acqua calda.

A cottura ottenuta, far saltare il tutto nella padella con gli asparagi e aggiungendo il tonno sminuzzato.

Salate, pepate e servite subito.

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