lunedì 25 maggio 2015

BRUSCHETTA CAPRESE - Bruschetta alla caprese



Ingredients for 4 people:
12 slices of bread
4 buffalo mozzarella
400 grams of tomatoes
2 cloves of garlic
basil, fresh thyme, olive oil, salt

preparation:
Bruschetta is a typical Italian popular dish that has a distant past. I wanted to present it again with an addition of mozzarella, basil and thyme.

Take the slices of bread and rub with garlic. Preheat the oven and toast the bread so it golden. Then pull it out, placed over the mozzarella and let it dissolve in the oven for a few minutes. When the cheese has completely melted, remove the garlic bread from the oven and add the fresh tomatoes, oil, basil and thyme. Serve hot course.


Ingredienti per 4 persone:
12 fette di pane casereccio
4 mozzarelle di bufala
400 grammi di pomodori 
2 spicchi di aglio
basilico, timo fresco, olio, sale

Preparazione:
La bruschetta è un tipico piatto popolare italiano che ha origini lontane nel tempo. Io ho voluto riproporla con una aggiunta di mozzarella, basilico e timo. 

Prendete le fette di pane e strofinatele con l'aglio. Accendete il forno e fate tostare il pane in modo da averlo dorato. Tiratelo quindi fuori, sistemate sopra la mozzarella e fatela sciogliere in forno per qualche minuto. Quando la mozzarella si sarà completamente sciolta, togliete le bruschette dal forno e unite il pomodoro fresco, l'olio, il basilico e il timo. Servite ovviamente caldo.

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