lunedì 25 maggio 2015

ESCALOPES WITH ANANAS AND MINT SAUCE - Scaloppine con salsa di ananas e menta



Ingredients for 4 people:
8 slices of escalopes
1 pineapple
4 mint leaves
2 teaspoons brown sugar
flour
butter, salt, pepper

preparation:
Beat the escalopes if he has not already made the butcher, then dredge in flour and let them rest.

Peel and cut the pineapple into slices eliminating the core. Take small pieces and place in a blender with mint leaves, sugar and a tablespoon of olive oil. Add salt and pepper then blend it all.

In a pan melt the butter then sauté the meat. Pour the white wine and let evaporate all the alcohol.

Heat in a saucepan the pineapple sauce. Disponate on a plate and put on the escalopes. Serve warm.


Ingredienti per 4 persone:
8 fette di scaloppine
1 ananas
4 foglie di menta
2 cucchiaini di zucchero integrale
farina
burro, sale, pepe

Preparazione:
Battete le scaloppine se non l'ha già fatto il macellaio, poi infarinatele e lasciatele riposare.

Sbucciate e tagliate l'ananas a fette eliminando il torsolo. Fate tanti piccoli pezzi e metteteli in un frullatore con le foglie di menta, lo zucchero e un cucchiaio di olio di oliva. Salate, pepate quindi frullate il tutto.

In una padella fate sciogliere il burro poi fate rosolare bene la carne. Sfumate con il vino bianco e fate evaporare tutto l'alcool. 

Fate scaldare in un pentolino la salsa di ananas. Disponate su di un piatto e mettete sopra le scaloppine. Servite caldo.



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