sabato 9 maggio 2015

GNOCCHI WITH SOFT GOAT CHEESE AND SPINACHES - Gnocchi con formaggio caprino morbido e spinaci



Ingredients for 4 people:
600 grams of dumplings
300 grams of creamy goat cheese
20 grams of butter
200 grams of fresh spinach
salt

preparation:
Clean and wash the spinach well many. Clean it and cut "in chifonade" or rolling up the vegetables and then cutting it into strips not very small

Melt in a double cheese with 20 grams of butter.

Meanwhile, cook the gnocchi in plenty of hot water. When cooked obtained, drain and place in a bowl and toss with the cheese and spinach.

Serve warm.


Ingredienti per 4 persone:
600 grammi di gnocchi 
300 grammi di formaggio caprino cremoso
20 grammi di burro
200 grammi di spinaci freschi
Sale

Preparazione:
Pulite e lavate molte bene gli spinaci. Mondateli e tagliateli "a chifonade" ovvero arrotolando la verdura e tagliandola poi a strisce non molto piccole

Fate sciogliere a bagno maria il formaggio con 20 grammi di burro. 

Nel frattempo cuocete gli gnocchi in abbondante acqua calda. A cottura ottenuta, scolateli, metteteli in una ciotola e conditeli con il formaggio e gli spinaci.

Servite caldo.

Share |