600 grams of dumplings
300 grams of creamy goat cheese
20 grams of butter
200 grams of fresh spinach
salt
preparation:
Clean and wash the spinach well many. Clean it and cut "in chifonade" or rolling up the vegetables and then cutting it into strips not very small
Melt in a double cheese with 20 grams of butter.
Meanwhile, cook the gnocchi in plenty of hot water. When cooked obtained, drain and place in a bowl and toss with the cheese and spinach.
Serve warm.
Ingredienti per 4 persone:
600 grammi di gnocchi
300 grammi di formaggio caprino cremoso
20 grammi di burro
200 grammi di spinaci freschi
Sale
Preparazione:
Pulite e lavate molte bene gli spinaci. Mondateli e tagliateli "a chifonade" ovvero arrotolando la verdura e tagliandola poi a strisce non molto piccole
Fate sciogliere a bagno maria il formaggio con 20 grammi di burro.
Nel frattempo cuocete gli gnocchi in abbondante acqua calda. A cottura ottenuta, scolateli, metteteli in una ciotola e conditeli con il formaggio e gli spinaci.
Servite caldo.