sabato 28 marzo 2015

SPAGHETTI WITH PASSED TOMATO HOMEMADE, CAPERS AND ANCHOVIES - Spaghetti con passata fatta in casa, capperi e acciughe



Ingredients for 4 people
320 grams of spaghetti
600 grams of ripe tomatoes on the vine
30 grams of salted capers
12 anchovy fillets in oil
fresh basil
1 clove of garlic
Oil, salt, pepper

preparation
to prepare a good homemade past, we must first peel tomatoes inscribing them on the top and passing them in hot water before and after in the cold.

After being peeled, cut, remove the seeds and then pass them to the tomato passes. Put them in a pan after making a fried oil and garlic. Cook in this way for about 60/70 minutes.

Then add the capers washed by salt, anchovies and basil. Cook then put the water to boil.

Cook the pasta. When it is ready, put it in the pan and let it add flavor to the past and to the mixture of anchovies and capers.

Serve warm.


Ingredienti per 4 persone
320 grammi di spaghetti
600 grammi di pomodori a grappolo maturi
30 grammi di capperi sotto sale
12 filetti di acciuga sotto olio
basilico fresco
1 spicchio di aglio
Olio, sale, pepe

Preparazione
per preparare un'ottima passata fatta in casa, bisogna prima di tutto spellare i pomodori incidendoli sulla parte superiore e facendoli passare in acqua calda prima e in quella fredda dopo.

Dopo averli spellati, tagliateli, eliminate i semi quindi passateli al passa pomodoro. Metteteli in una padella dopo aver fatto un soffritto di olio e aglio. Cuocete in questo modo per circa 60 / 70 minuti.

Aggiungete quindi i capperi lavati dal sale, le acciughe e il basilico. Fate insaporire poi mettete l'acqua a bollire.

Cuocete la pasta. Quando sarà pronta, mettetela nella padella e fatela insaporire alla passata e al composto di acciughe e capperi.

Servite caldo.

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