sabato 7 marzo 2015

CROISSANT WITH PUFF PASTRY - Croissant sfogliati



Ingredients for 8/10 croissants
450 grams of puff pastry rectangular
peach jam homemade
chocolate cream with hazelnut
organic egg

preparation
roll out the pastry on a smooth surface. Take a wheel and cut the dough into many triangles. Put the base of these triangles jam or hazelnut cream as you like. Wet the edges with water than shut beginning at the base. Fold them slightly from the sides to give the characteristic shape. Then brush them of beaten egg and bake at 200 degrees for 20 minutes.





Ingredienti per 8 / 10 croissants
450 grammi di pasta sfoglia rettangolare
marmellata di pesche fatta in casa
crema di cioccolato alla nocciola
uovo biologico

Preparazione
stendete la pasta sfoglia su di un piano liscio. Prendete una rotella e tagliate la pasta in tanti triangoli. Mettete alla base di questi triangoli la marmellata o la crema di nocciola come preferite. Bagnate i bordi con dell'acqua poi richiudete cominciando dalla base. Piegateli leggermente dai lati per dargli quella forma caratteristica. Spennellateli quindi di uovo sbattuto e infornateli a 200 gradi per 20 minuti.

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