giovedì 19 marzo 2015

CAVATELLI WITH VEGETAL CREAM, MINT AND MUSHROOMS - Cavatelli con panna vegetale e funghi



Ingredients for 4 people
400 grams of pasta like cavatelli
300 grams of mushrooms champignons
half a glass of dry sparkling wine
150 ml vegetable cream
10 fresh mint leaves
extra virgin olive oil
salt

preparation
Clean the mushrooms by excess soil. Slice them and put them to fry in a pan with a tablespoon of olive oil and a clove of garlic. Pour sparkling wine and let evaporate all the alcohol. Add the parsley and cook for about 10 minutes.

Cook the pasta in plenty of hot water. At cooking obtained, drain and sauté in the pan with the mushrooms. Add the cream and mint finely chopped. Saute then serve immediately.

Ingredienti per 4 persone
400 grammi di pasta tipo cavatelli
300 grammi di funghi champignons
mezzo bicchiere di spumante secco
150 ml di panna vegetale
10 foglie di menta fresca
olio extravergine di oliva
sale

Preparazione
pulite i funghi dai residui di terra. Tagliateli a fettine e metteteli a rosolare in una padella con un cucchiaio di olio e uno spicchio di aglio. Sfumate con lo spumante e fate evaporare tutto l'alcool. Unite il prezzemolo e cuocete per circa 10 minuti.

Fate cuocere la pasta in abbondante acqua calda. A cottura ottenuta, scolateli e fateli saltare in padella con i funghi. Aggiungete la panna e la menta tritata fine. Fate saltare poi servite subito.

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