martedì 10 marzo 2015

NOODLES OF RICE WITH MUSHROOMS AND SOIA SAUCE - Noodles di riso con funghi e salsa di soia



Ingredients for 4 people
250 grams of rice noodles
2 liters of vegetable broth
250 grams of mushrooms champignons
1 fresh ginger root, not very big
1 onion
parsley
soy sauce
oil

preparation
Carefully clean the mushrooms from the earth residual and slice them.

In a non-stick pan make a fry with a little oil and chopped onion.

When the onion is ready add the mushrooms and cook for about 20 minutes.

Add half grated ginger, lower the heat and cook for another 5 minutes.

Heat the vegetable stock, when it almost came to a boil, add the Noodles.

At cooking obtained, drain and sauté in a pan with the mushrooms and ginger.

Add the soy sauce and chopped parsley, cook and serve hot.


Ingredienti per 4 persone
250 grammi di noodles di riso
2 litri di brodo vegetale
250 grammi di funghi champignons
1 radice di zenzero fresco, non molto grande
1 cipolla 
prezzemolo
salsa di soia
olio

Preparazione
pulite attentamente i funghi dalla terra residua e tagliateli a fettine.

In una padella antiaderente fate un soffritto con poco olio e mezza cipolla tritata.

Quando la cipolla sarà pronta unite i funghi e fateli cuocere per circa 20 minuti.

Aggiungete mezzo zenzero grattugiato fine, abbassate il fuoco e cuocete per altri 5 minuti.

Fate scaldare il brodo vegetale, quando sarà quasi arrivato a bollore aggiungete i noodles. 

A cottura ottenuta, scolateli e fateli saltare in padella con i funghi e lo zenzero.

Aggiungete la salsa di soia e il prezzemolo tritato, fate insaporire e servite caldo.

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