300 grams of Scottish smoked salmon
200 grams of fresh strawberries
200 grams of red beets
parsley
balsamic vinegar
1 organic lemon untreated
salt, extra virgin olive oil
preparation
In a bowl beets seasoned with lemon juice, olive oil and chopped parsley.
Wash, dry and cut the strawberries into slices lengthwise. Arrange the slices of salmon that you will putting down on a rectangular plate. Add balsamic vinegar, olive oil, parsley and serve immediately.
300 grammi di salmone scozzese affumicato
200 grammi di fragole fresche
200 grammi di barbabietole rosse
prezzemolo
aceto balsamico
1 limone biologico non trattato
sale, olio extravergine di oliva
Preparazione
In una ciotola condite le barbabietole con il succo del limone, olio e prezzemolo tritato.
Lavate, asciugate e tagliate le fragole a fette per il lungo. Disponetele sulle fette di salmone che avrete appoggiato su di un piatto rettangolare. Aggiungete aceto balsamico, olio, prezzemolo e servite subito.