venerdì 26 giugno 2015

SPAGHETTI OF KAMUT WITH EVO, GARLIC, PEPPER AND CHILI - Spaghetti al kamut, aglio, olio, peperoncino e pepe



Ingredients for 4 people:
350 grams of spaghetti with kamut
peperonicno Calabrian
2 cloves of garlic
pecorino romano
oil, salt, pepper

preparation
an evergreen classic of the Italian cuisine I proposed it in a more tasty and healthy recipe with the addition of kamut spaghetti. A little spicy anyway !!

Take a saucepan and cook the garlic in the oil over low heat, taking care not to burn the oil itself. Then add the chopped chili too, then turn off the heat and cover.

Cook the pasta in plenty of hot water. When cooked obtained, drain, place in a bowl and season with the garlic oil. United pepper and pecorino cheese and serve hot.


Ingredienti per 4 persone:
350 grammi di spaghetti al kamut
peperonicno calabrese
2 spicchi di aglio
pecorino romano
olio, sale, pepe

Preparazione
un classico sempreverde della cucina italiana da me riproposto in chiave ancora più saporita e salutare con l'aggiunta degli spaghetti di kamut. Un poco piccante comunque!!

Prendete un pentolino e fate insaporire l'aglio nell'olio a fuoco basso e facendo attenzione a non far bruciare l'olio stesso.  Unite quindi anche il peperoncino spezzettato, poi spegnete il fuoco e coprite.

Fate cuocere la pasta in abbondante acqua calda. A cottura ottenuta, scolatela, mettetela in una ciotola e conditela con l'olio all'aglio. Unite pepe e pecorino grattugiato e servite caldo.

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