venerdì 26 giugno 2015

ROLL OF PUFF PASTRY WITH ASPARGUS, TOMATOES AND PROVOLA CHEESE - Roll di pasta sfoglia con aspargi, pomodori e provola



Ingredients for 4 people:
2 rolls of puff pastry (better if you can prepare it yourself)
1 bunch asparagus boiled before
20 Piccadilly tomatoes
250 grams of spicy provolone
2 organic eggs
pumpkin seeds and sunflower
Salt, pepper

preparation
Roll out the dough and place on the slices of spicy provolone, then the asparagus then tomato and finally beaten egg regularly distributed on 2 puff pastries. Re-close the rolls and brush the surface with the egg advanced. Put some pumpkin seeds and sunflower then bake at 220 degrees for about 20/25 minutes. Remove from the oven, let cool, then cut into small slices and serve with balsamic vinegar from Modena icing.




Ingredienti per 4 persone:
2 rotoli di pasta sfoglia (meglio se riuscite a preparla voi)
1 mazzo di asparagi lessati prima
20 pomodori piccadilly
250 grammi di provola piccante
2 uova biologiche
semi di zucca e girasole
sale, pepe

Preparazione
Stendete la sfoglia e disponete sopra della fette di provola piccante, quindi gli asparagi poi il pomodoro e per finire un uovo sbattuto distribuito regolarmente sulle 2 paste sfoglia. Richiudete i rollini e pennellate la superficie con l'uovo avanzato. Aggiungete sopra i semi di zucca e girasole quindi infornate a 220 gradi per circa 20 / 25 minuti. Sfornate, fate raffreddare poi tagliate a fette piccole e servite con aceto balsamico di Modena glassato.

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