domenica 13 settembre 2015

STEAK OF SIRLOIN WITH ROCKET AND TOMATOES - Bistecca di sottofiletto con rucola e pomodori



A dish extremely easy to do but really tasty especially when using an exquisite steak Fassone.Accompanied by a delicious arugula and fresh tomatoes, it becomes a show! The secret, however, is in the cooking ...

Ingredients for 4 people:
4 sirloin steaks
200 grams of arugula
400 grams of fresh tomatoes
1 red onion
oil, apple cider vinegar, salt, pepper

preparation:
Cleaned and free from soil by the rocket. Wash it well and place in a bowl with the tomatoes cut into small pieces. Dress with oil and vinegar salt. Cook for about 10 minutes then add the red onion thinly sliced.

Take a griiglia, heat it and then take the steaks and cook according to your degree id favorite cooking. When they are cooked, serve immediately with the arugula salad.




Un piatto estremamente facile da fare ma veramente gustoso soprattutto quando si usa una squisita bistecca di fassone piemontese. Accompagnata da una squisita rucola e pomodoro fresco, diventa uno spettacolo! Il segreto, comunque sta nella cottura...

Ingredienti per 4 persone:
4 bistecche di sottofiletto
200 grammi di rucola
400 grammi di pomodori freschi
1 cipolla rossa di Tropea
olio, aceto di mele, sale, pepe

Preparazione:
Pulite e mondate la rucola da residui di terra. Lavatela bene e mettetela in una ciotola con i pomodori tagliati a pezzi piccoli. Condite con olio aceto e sale. Fate insaporire per circa 10 minuti poi unite la cipolla di Tropea tagliata a fettine sottili.

Prendete una griiglia, scaldatela poi prendete le bistecche e cuocetele secondo il vostro grado id cottura preferito. Quando saranno cotte, servitele subito con l'insalata di rucola.