venerdì 25 settembre 2015

CARPACCIO OF SWORDFISH WITH WILLIAMS PEARS AND ROBIOLA CHEESE - Carpaccio di pesce spada affumicato con pere e robiola



3 flavors together to enjoy, smoked, sweet sour. Very hard on the palate but extremely pleasant to the mind.Together they merge into a single experience of pleasure.

Ingredients for 4 people:
200 grams of smoked swordfish
120 grams of fresh Robiola
2 pears williams
1 sprig of thyme
juice of one organic lemon
oil, salt, pepper

Preparation:
Arrange the slices of swordfish on a small bowl. Squeeze over the lemon juice add a tablespoon of oil and add the thyme leaves. Cook for about 1 hour in the refrigerator.

Cut the pears into small boxes.

After 60 minutes, take ill marinated swordfish and put inside the pieces of pear and a teaspoon of Robiola. Close them to "roll" and serve with Robiola advanced.



3 sapori tutti insieme per gustare, affumicato, dolce a acre. Molto difficile al palato ma estremamente piacevole per la mente. Insieme si fondono in un'unica esperienza di piacere.

Ingredienti per 4 persone:
200 grammi di pesce spada affumicato
120 grammi di robiola fresca
2 pere williams
1 rametto di timo
il succo di un limone biologico
olio, sale, pepe

Preparazione:
Disponete le fettine di pesce spada su di una terrina piccola. Spremete sopra il succo di limone unite un cucchiaio di olio e aggiungete le foglioline di timo. Fate insaporire per 1 ora circa in frigorifero.

Tagliate le pere a piccoli parallelepipedi. 

Trascorsi i 60 minuti, prendete ill pesce spada marinato e mettete all'interno i pezzi di pera e un cucchiaino di robiola. Chiudeteli ad "involtino" e serviteli con la robiola avanzata.