lunedì 24 ottobre 2016

ROLLS OF PASTRY WITH TOMATO SAUCE, CHAMPIGNONS MUSHROOMS AND SMOKED SCAMORZA. - Pasta sfoglia con ripieno di salsa di pomodoro, champignons e scamorza affumicata



ingredients for 4 people
2 rolls of pasta dough
150 grams of smoked cheese
8 champignons mushrooms
200 grams of tomato sauce
1 organic egg
salt, black pepper
extra virgin olive oil

Method
Cut the puff pastry rolls in half lengthwise.

Carefully clean the button mushrooms, then slice them. Spread over the pastry, a little tomato sauce over the slices then add the smoked cheese and champignons. Roll it all then bake at 220 degrees for 15/20 minutes. A obtained baking, let cool slightly then serve.










ingredienti per 4 persone
150 grammi di scamorza affumicata
8 funghi champignons
200 grammi di passata di pomodoro
1 uovo biologico
sale, pepe nero
olio extravergine di oliva

Procedimento
Tagliate i rotoli di pasta sfoglia a metà per il senso della lunghezza.

Pulite attentamente i funghi champignons, quindi tagliateli a fettine. Stendete sopra la sfoglia, un poco di salsa di pomodoro poi aggiungete sopra delle fettine di scamorza e i funghi champignons. Arrotolate il tutto quindi cuocete in forno a 220 gradi per 15 / 20 minuti. A cottura ottenuta, fate raffreddare leggermente quindi servite.