giovedì 13 ottobre 2016

FUSILLI WITH SPECIAL SAUCE - Fusilli con un sugo speciale




Ingredients for 4 people
320 grams of fusilli
1 black oval eggplant
1 small spicy raw salami
400 grams of tomato sauce prepared before
1 shallot
basil
salt and pepper
extra virgin olive oil

Method
Cut the eggplant into pieces not too big and keep aside.

In a pan, make a fried with oil and shallots. Cut the sausage into small pieces and brown. Now add the eggplant cut into pieces not very big and cook until optimal cooking of the eggplant. Add the sauce and cook everything.

In a pot of boiling water, cook the pasta. When it is ready, drain it, put it in a dish and serve with the sauce of eggplant and salami. Add a few leaves of basil and taste.





Ingredienti per 4 persone
320 grammi di fusilli
1 melanzana ovale nera
1 piccolo salame crudo piccante
400 grammi di sugo di pomodoro preparato prima
1 scalogno
basilico
sale, pepe
olio extravergine di oliva

Procedimento
Tagliate le melanzane a pezzi non molto grandi e teneteli da parte.

In una padella, fate un soffritto con olio e scalogno. Tagliate il salame a pezzi piccoli e fatelo rosolare. Aggiungete adesso le melanzane tagliate a pezzi non molto grandi e cuocete fino a cottura ottimale delle melanzane. Unite il sugo e fate insaporire il tutto.

In una pentola di acqua bollente, cuocete la pasta. Quando sarà pronta, scolatela, mettetela in un piatto e servitela con il sugo di melanzane e salame. Aggiungete qualche foglia di basilico e gustate.