sabato 8 ottobre 2016

OCTOPUS IN TOMATO SAUCE WITH POTATOES, PEPPERS AND CROUTONS - Polipo al sugo di pomodoro con peperoni, patate e crostini



Ingredients for 4 people
1 octopus of about 1 kg weight
400 grams of tomato sauce prepared before
2 fairly large potatoes
1 large red bell pepper
croutons
extra virgin olive oil
parsley
salt and pepper

Method
Roasted red pepper in the oven after it is cut and clean.
Sbucciatelo and then cut it into pieces is not very large.

Thoroughly wash the octopus, then cook it in a pressure cooker. When it's ready, drain and cut into pieces not very large.

Cook the potatoes in a pressure cooker then cut them too not very large pieces

Now take a shallow saucepan and wide and heat the tomato sauce. Add the bell pepper and the octopus and cook for about 10 minutes. Then add the octopus and potatoes and cook for another 10 minutes. A obtained cooking, serve hot with croutons and chopped parsley by hand.






Ingredienti per 4 persone
1 polipo di circa 1 kg di peso
400 grammi di sugo di pomodoro preparato prima
2 patate abbastanza grandi
1 peperone rosso grande
crostini di pane 
olio extravergine di oliva
prezzemolo
sale, pepe

Procedimento
Arrostite il peperone rosso in forno dopo averlo tagliato e pulito.
Sbucciatelo quindi e tagliatelo a pezzi non molto grandi.

Lavate accuratamente il polipo, quindi fatelo cuocere in pentola a pressione. Quando sarà pronto, scolatelo e tagliatelo a pezzi non molto grandi.

Fate cuocere anche le patate in pentola a pressione poi tagliate anche loro a pezzi non molto grandi

Prendete adesso una pentola bassa e larga e fate scaldare il sugo di pomodoro. Aggiungete il peperone e il polipo e cuocete per circa 10 minuti. Unite quindi il polipo e le patate e cuocete per altri 10 minuti. A cottura ottenuta, servite caldo con i crostini di pane e del prezzemolo sminuzzato a mano.