80 grams of barley
50 grams of bacon in cubes
1.5 liters of vegetable broth prepared before
3 potatoes
1 shallot
extra virgin olive oil
salt, black pepper
rosemary
Method
In a pressure cooker, cook the potatoes. When they are ready, peel them and keep aside.
Take a lightly fried in a pan with oil, bacon and shallots finely chopped. United barley, rosemary broth and cook for about 1 hour.
Then add the potatoes cut into small cubes and cook for another 10 minutes.
Serve hot.
Ingredienti per 4 persone
80 grammi di orzo
50 grammi di pancetta in cubetti
1,5 litri di brodo vegetale preparato prima
3 patate
1 scalogno
olio extravergine di oliva
sale, pepe nero
rosmarino
Procedimento
In una pentola a pressione, cuocete le patate. Quando saranno pronte sbucciatele e tenetele da parte.
Fate un soffritto in una padella con olio, pancetta e scalogno tritato fine. Unite l'orzo, il rosmarino il brodo e cuocete per circa 1 ora.
Aggiungete quindi le patate tagliate a piccoli cubetti e cuocete per altri 10 minuti.
Servite caldo.