lunedì 11 luglio 2016

SWEET CREPE WITH CHERRIES IN SYRUP, BLUEBERRIES,AND RICOTTA CHEESE.- Crepe dolce con ciliegie sciroppate, mirtillie e ricotta



A sweet beloved, easy to make, nutritious and tasty.

Ingredients for 12 crepes
For the batter:
120 grams of flour
1 organic egg
25 dl milk around
a pinch of salt

For the stuffing
200 grams of fresh ricotta
30 pitted cherries in syrup
4 tablespoons apricot jam
6 tablespoons blueberries

Method
In a bowl beat the egg with a pinch of salt. In una'altra bowl, mix, helping you with a whip, the milk with the flour stirring constantly to avoid lumps. United at this point the beaten egg, Let rest in refrigerator for about 30 minutes.

Lightly butter the bottom of a non-stick pan and then pour the mixture and cook on both sides until golden brown.

Exactly half of the cracks, place the ricotta, cherries, blueberries and jam. still close in half and serve.




Une douce bien-aimée, facile à faire, nutritifs et savoureux.

Ingrédients pour 12 crêpes
Pour la pâte:
120 g de farine
1 oeuf organique
25 ml de lait autour
une pincée de sel

Pour le remplissage
200 grammes de ricotta fraîche
30 cerises dénoyautées au sirop
4 cuillères à soupe de confiture d'abricot
6 cuillères à soupe de bleuets

processus
Dans un bol, battre l'oeuf avec une pincée de sel. Dans un bol una'altra, mélanger, vous aider avec un fouet, le lait avec l'agitation de la farine constamment pour éviter les grumeaux. Unies à ce point l'œuf battu, Laisser reposer au réfrigérateur pendant environ 30 minutes.

Beurrer légèrement le fond d'une poêle anti-adhésive, puis verser le mélange et faire cuire des deux côtés jusqu'à coloration dorée.

Exactement la moitié des fissures, placez les ricotta, les cerises, les bleuets et confiture. toujours près de la moitié et servir.


Un dolce molto amato, facile da fare, nutriente e sfizioso.

Ingredienti per 12 crepes
Per la pastella:
120 grammi di farina
1 uovo biologico
25 dl di latte circa
un pizzico di sale

Per il ripieno
200 grammi di ricotta fresca
30 ciliegie sciroppate denocciolate
4 cucchiai di marmellata di albicocche
6 cucchiai di mirtilli

Procedimento
In una ciotola sbattete l'uovo con un pizzico di sale. In una'altra ciotola, miscelate, aiutandovi con una frusta, il latte con la farina girando di continuo per non fare grumi. Unite a questo punto l'uovo sbattuto,  Fate riposare in frigo per circa 30 minuti.

Imburrate leggermente il fondo di una padella anti aderente quindi versate il composto e cuocete da entrambi i lati fino a doratura.


Esattamente a metà della crepe, mettete la ricotta, le ciliegie, i mirtilli e la marmellata. Chiudete ancora a metà e servite.