venerdì 24 luglio 2015

TRIANGLE OF TASTE - Triangoli di sapore



Delicious triangles of puff pastry stuffed with fresh ricotta cheese, arugula, and ham. Baked with aggiujnta of sesame seeds that give crispness and flavor.

Ingredients for 4 people:
500 grams of pastry homemade
200 grams of fresh ricotta
200 grams of cooked ham
arugula enough
2 organic eggs
grated parmesan
bread crumbs
butter, salt

Preparation:
In a bowl, beat 2 eggs.

Take the pastry and make many triangles big enough. Arranged on each layer of cottage cheese, cooked ham and finally the fresh arugula. Add Parmesan cheese, breadcrumbs and a little beaten egg. Close the round with another triangle of phyllo, then, with the pastry advancing the decorated surface and brush with remaining beaten egg. Add a little more butter on the surface then add the sesame seeds. Bake at 220 degrees for about 25/30 minutes .. At optimal cooking obtained, out of the oven, let cool slightly then serve


Dei deliziosi triangoli di pasta sfoglia ripieni di ricotta fresca, rucola, e prosciutto cotto. Cotti al forno con aggiujnta di semi di sesamo che conferiscono croccantezza e sapore.

Ingredienti per 4 persone:
500 grammi di pasta sfoglia preparata in casa
200 grammi di ricotta fresca
200 grammi di prosciutto cotto
rucola quanto basta
2 uova biologiche
parmigiano grattugiato
pangrattato
burro, sale

Preparazione:
In una ciotola, sbattete le 2 uova. 

Prendete la pasta sfoglia e fate tanti triangoli abbastanza grandi. Sistemate su di ognuno uno strato di ricotta, del prosciutto cotto e per finire della rucola fresca. Aggiungete parmigiano, pangrattato e un poco di uovo sbattuto. Richiudete il tutto con un altro triangolo di pasta sfoglia, poi, con la pasta sfoglia che avanza decorate la superficie e spennellate con il rimanente uovo sbattuto. Aggiungete un poco di burro sempre sulla superficie poi unite i semi di sesamo. Infornate a 220 gradi per circa 25 / 30 minuti.. A cottura ottimale ottenuta, sfornate, lasciate raffreddare leggermente quindi servite.
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