sabato 25 luglio 2015
SALAD OF SPELT WITH SODO EGG, TOMATO AND GREEN BEANS - Farro in insalata con uovo sodo, ppmodoro e fagiolini
Spelt, as you know is one of the cereal I love most of all.Just blanched and served with delicious flavors such as green beans freshly picked from the garden, for example, it gets a plate of absolute goodness !!! to try
Serves 4
400 grams of Spelt
4 hard-boiled eggs
200 grams of fresh green beans
200 grams of tomatoes
oil, vinegar, salt
preparation:
Face cooked "al dente" spelled in a pressure cooker. When it's ready, drain, let cool and place in a bowl.
Cook the beans in a pot of hot water after they are cleaned and washed.
Cut them into small pieces and place in bowl with tomatoes and hard-boiled eggs, peeled and cut into pieces not very large. Add oil, vinegar and salt and mix well.
Serve with fresh basil leaves.
Il farro, come ben sapete è uno dei cereali che più amo in assoluto. Appena sbollentato e condito con deliziosi sapori come i fagiolini freschi appena raccolti dall'orto ad esempio, diventa un piatto di una bontà assoluta!!! Da provare
Ingredienti per 4 persone
400 grammi d farro
4 uova sode
200 grammi di fagiolini freschi
200 grammi di pomodori
olio, aceto, sale
Preparazione:
Face cuocere "al dente" il farro in pentola a pressione. Quando sarà pronto, scolatelo, fatelo raffreddare e mettetelo in una ciotola.
Lessate i fagiolini in una pentola di acqua calda dopo averli mondati e lavati.
Tagliateli a pezzi piccoli e metteteli nella ciotola con i pomodori e le uova sode sbucciate e tagliate a pezzi non molto grandi. Aggiungete olio, aceto e sale e mescolate bene il tutto.
Servite fresco con foglie di basilico.