martedì 7 luglio 2015

GREEN BEANS WITH FRESH TOMATO AND PECORINO CHEESE - Fagiolini con pomodoro fresco e pecorino




Green beans and fresh tomatoes are a true delight for both lunch and dinner. United with pecorino romano cheese give at the palate a very pleasant feeling.

Ingredients for 4 people:
400 grams of green beans (I used those of my garden)
400 grams of fresh tomato, possibly "by gravy"
pecorino romano cheese
1 clove garlic
oil, salt, pepper

preparation
Take a saucepan and blanch the beans after they are first washed.

When they are ready, set aside. Cut the tomatoes and peel them. Then let them brown in a fried oil and garlic. Cook on low heat for about 30 minutes by joining half a glass of water halfway through cooking. After the interval, add the green beans and cook for another 10 minutes. A optimal cooking obtained, serve with a drizzle of olive oil and some grated pecorino.


Fagiolini e pomodoro fresco sono un'autentica delizia, sia a pranzo che a cena. Unite al pecorino romano grattugiato danno al palato una sensazione veramente piacevole.

Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di fagiolini (io ho usato quelli del mio orto)
400 grammi di pomodoro fresco, possibilmente "da sugo"
pecorino romano grattugiato
1 spicchio di aglio
olio, sale, pepe

Preparazione
Prendete una pentola e fate sbollentare i fagiolini dopo averli prima mondati. 

Quando saranno pronti, metteteli da parte. Tagliate i pomodori e sbucciateli. Fateli quindi rosolare in un soffritto di olio e aglio. Fate cuocere a fuoco basso per circa 30 minuti unendo mezzo bicchiere di acqua a metà cottura. Trascorso il tempo, aggiungete i fagiolini e cuocete per altri 10 minuti. A cottura ottimale ottenuta, serviteli con un filo di olio e una grattata di pecorino.

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