350 grams of spaghetti spelled
1 aubergine black oval
200 grams of pitted green olives
300 grams of fresh tomato
1 teaspoon tomato paste
basil
oil, salt
preparation:
An absolute goodness this dish !! Despite the warm weather, in the evening enjoy a plate of this caliber makes up for all the hardships of the day.
Prepare the eggplant for frying. Wash it and dry it very well. Cut into cubes and let them lose all the water vegetation. Lightly dredge in flour then fry them in hot oil. Dry them with the appropriate paper then let them flavor in a skillet with fresh tomatoes, olives, concentrated and a few basil leaves.
Meanwhile, cook the spaghetti in plenty of hot water. When cooked obtained, drain and sauté in pan with the sauce.
Serve warm.
Ingredienti per 4 persone:
350 grammi di spaghetti di farro
1 melanzana ovale nera
200 grammi di olive verdi denocciolata
300 grammi di pomodoro fresco
1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
basilico
olio, sale
Preparazione:
Una bontà assoluta questo piatto!! Nonostante faccia caldo, alla sera gustare un piatto di questa caratura ripaga di tutte le fatiche della giornata.
Preparate la melanzana per la frittura. Lavatela e asciugatela molto bene. Tagliatela a cubetti e fategli perdere tutta l'acqua di vegetazione. Infarinatele leggermente poi friggetele in abbondante olio caldo. Asciugatele con l'apposita carta quindi fatele insaporire in una padella con i pomodori freschi, le olive, il concentrato e qualche foglia di basilico.
Nel frattempo, cuocete gli spaghetti in abbondante acqua calda. A cottura ottenuta, scolatela e fatela saltare in padella con il condimento.
Servite caldo.