domenica 19 luglio 2015

STUFFED BEEF WITH VEGETABLES AND BLUEBERRIES - Involtino di manzo con verdure e mirtilli



A wonderful roulade of beef with many different flavors from each other but rich delcatezza. Bilberry also gives it that special touch that appeals so much to diners.

Ingredients for 4 people:
4 slices of beef
100 grams of fresh green beans boiled previously
2 zucchini
100 grams of cranberries
1 clove garlic
½ cup Marsala top
Salt, pepper
oil, fresh thyme
vegetable broth

Preparation:
Cut the zucchini into thin slices and fry in a pan with oil and garlic. Add a ladle of broth and cook over low heat, covered for about 10 minutes.

Meanwhile, place the slices of beef about a teaspoon of grated Parmesan cheese, a pinch of salt and a pinch of pepper. Wrap and tie with kitchen twine.

Now add them to the pan with the zucchini, fried and blended with the Marsala. By evaporating all the alcohol joined by blueberries and leaves of thyme. Cook for about 15 minutes, then, when there are about 5 minutes at the end of cooking add the beans too.

A optimal cooking obtained, served hot.



Un meraviglioso involtino di manzo con tanti sapori differenti uno dall'altro ma ricchi di delcatezza. Il mirtillo, inoltre, conferisce quel tocco particolare che piace tanto ai commensali.

Ingredienti per 4 persone:
4 fettine di manzo
100 grammi di fagiolini freschi lessati precedentemente
2 zucchine 
100 grammi di mirtilli
1 spicchio di aglio
mezzo bicchiere di Marsala superiore
sale, pepe
olio, timo fresco
brodo vegetale

Preparazione:
Tagliate le zucchine a rondelle sottili e fatele rosolare in una padella con olio e aglio. Unite un mestolo di brodo e cuocete a fuoco basso e coperto per circa 10 minuti.

Nel frattempo, disponete sulle fette di manzo un cucchiaino circa di parmigiano grattugiato, un pizzico di sale e un pizzico di pepe. Avvolgetele e legatele con dello spago da cucina.

Unitele adesso alla padella con gli zucchini, rosolate e sfumate con il Marsala. Dopo aver fatto evaporare tutto l'alcool unite anche i mirtilli e le foglie del timo. Cuocete per circa 15 minuti circa, poi, quando mancheranno circa 5 minuti alla fine della cottura unite anche i fagiolini. 

A cottura ottimale ottenuta, servite caldo.