Excellent spinach and ricotta ravioli served with beets of relatively cool, thyme and sage and accompanied with goat cheese. Although it may seem like "heavy" are not absolutely. The delicacy of cream goat cheese allows a full taste of a recipe very very tasty.
Ingredients for 4 people:
400 grams of fresh ravioli with ricotta and spinach
1 bunch Swiss chard
200 grams of goat cheese
20 grams of butter
grated Parmesan cheese
thyme, sage, fresh
salt
Preparation:
Cleaned and well beets keeping only the leaves. Chop finely, then fry lightly fried with oil and garlic in order to have them cooked but still crisp enough.
Melt the butter in a double boiler with the goat cheese and the Parmesan cheese. Add the chard and thyme and sage. Take mix well then turn off the burner.
Cook the ravioli in plenty of hot water. A optimal cooking obtained, drain and place in a bowl. Add the cheese sauce, mix well and serve hot.
Degli ottimi ravioli ricotta e spinaci condite con delle biete fresce, timo e salvia e accompagnati con del formaggio caprino. Anche se possono sembrare "pesanti" non lo sono assolutamente. La delicatezza della crema al formaggio di capra permette di gustare in pieno una ricetta molto molto saporita.
Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di ravioli freschi ricotta e spinaci
1 mazzetto di biete
200 grammi di formaggio caprino
20 grammi di burro
parmigiano grattugiato
timo, salvia freschi
sale
Preparazione:
Pulite e mondate bene le biete tenendo solo le foglie. Tritatele finemente, quindi fatele rosolare leggermente in un soffritto di olio e aglio in modo da averle cotte ma ancora abbastanza croccanti.
Sciogliete a bagnomaria il burro con il formaggio caprino e il parmigiano grattuggiato. Unite le bietole e il timo e la salvia. Fate amalgamare bene il tutto poi spegnete il fornello.
Fate cuocere i ravioli in abbondante acqua calda. A cottura ottimale ottenuta, scolateli e metteteli in una ciotola. Unite la salsa al formaggio, mescolate bene e servite caldo.