mercoledì 18 febbraio 2015

GNOCCHI WITH MONTASIO CHEESE AND THYME - Gnocchi Montasio e timo






Ingredients for 4 peoples
320 grams of pumpkin gnocchi of excellent quality
20 grams of butter
4 fresh thyme sprigs
100 grams of Montasio cheese
salt

Preparation
Prepare, by melting in a pan in a water bath, the butter with the Montasio and thyme sprigs.

In a pot of hot water cook the gnocchi.

At cooking obtained, drain and serve on a plate on which you will pour the sauce montasio, some pieces of montasio raw and fresh thyme.



Ingredienti per 4 persone
320 grammi di gnocchi di zucca di ottima qualità
20 grammi di burro
4 rametti di timo fresco
100 grammi di formaggio Montasio
sale

preparazione
Preparare, fondendo in un tegame a bagnomaria, il burro con il Montasio e i rametti di timo.

In una pentola di acqua calda cuocete gli gnocchi.

A cottura ottenuta, scolateli e serviteli su un piatto su cui verserete la salsa al Montasio, e alcune foglie di timo fresco