venerdì 1 aprile 2016

"TOWER" OF SPELT, WITH MUSHROOMS HARD BOILED EGGS AND TOMATOES CONFIT (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) - Torretta di farro con funghi, uova sode e pomodori confit



A delicious recipe, healthy and nutritious with many quality ingredients. To try definitely.

Ingredients for 4 people:
280 grams of farro
100 grams of champignons
4 hard-boiled organic eggs
12 Piccadilly tomatoes
oil, salt, oregano

Method.
Wash the barley and cook in a pressure cooker. At cooking obtained drain and let cool completely.

Cut the tomatoes in half and place them on a baking sheet with over a sheet of parchment paper. Oiateli and sprinkle with oregano and salt them. Cook them in the oven for 20 minutes at 200 degrees. Remove from the oven when they are ready, and you also cool them.

It puts it all in a bowl then add the hard-boiled eggs cut in pieces not very large and the mushrooms cut tocchettini. Oiled and seasoned with a dash of apple cider vinegar. Mix well and serve at room temperature.



Une délicieuse recette, saine et nutritive avec de nombreux ingrédients de qualité. Pour essayer définitivement.

Ingrédients pour 4 personnes:
280 grammes de Farro
100 grammes de champignons
4 œufs organiques durs
12 tomates Piccadilly
l'huile, le sel, l'origan

Procédure.
Laver l'orge et cuire dans une cocotte-minute. Une cuisson obtenue égoutter et laisser refroidir complètement.

Couper les tomates en deux et placez-les sur une plaque de cuisson avec sur une feuille de papier sulfurisé. Oiateli et saupoudrer d'origan et les saler. Faites-les cuire au four pendant 20 minutes à 200 degrés. Retirer du four quand ils sont prêts, et vous leur fraîcheur aussi.

Il met le tout dans un bol, puis ajouter les œufs durs coupés en morceaux pas très grandes et les champignons coupés tocchettini. Mazouté et assaisonné avec un filet de vinaigre de cidre. Bien mélanger et servir à la température ambiante.



Una ricetta golosa, sana e nutriente con tanti ingredienti di qualità. Da provare sicuramente.

Ingredienti per 4 persone:
280 grammi di farro
100 grammi di funghi champignons
4 uova biologiche sode
12 pomodori Piccadilly
olio sale, origano

Procedimento.
Lavate bene il farro e fatelo cuocere in pentola a pressione. A cottura ottenuta scolatelo e fatelo raffreddare completamente.

Tagliate i pomodori a metà e metteteli sopra una teglia con sopra un foglio di carta forno. Oiateli e cospargeteli di origano e salateli. Fateli cuocere in forno per 20 minuti a 200 gradi. Quando saranno pronti sfornateli e fate raffreddare anche loro.


Mette il tutto in una ciotola poi unite le uova sode tagliate a pezzi non molto grandi e i funghi tagliati a tocchettini. Oliate, e condite con un goccio di aceto di mele. Mescolate bene e servite a temperatura ambiente.