lunedì 3 agosto 2015

SALAD OF POTATO AND CHICKPEAS - Inslata di ceci e patate



Few ingredients but all of excellent quality for this summer dish. The quality of Cecil matched to the consistency of the potato and the tantalizing aroma of vinegar bring joy and pleasure to the palate.

Serves 4
6 large potatoes enough
300 grams of chickpeas
parsley
oil, apple cider vinegar
salt

Preparation.
Having soaked chickpeas in a bowl of water, let them boil in a pressure cooker or in a pot of water on the fire, until they are cooked.

Boil the potatoes in a pressure cooker always then peel and cut into pieces not very large. Put them in a bowl and aaggiungete chickpeas, oil, salt, vinegar and chopped parsley.

Mix well, then serve at room temperature.


Pochi ingredienti ma tutti di ottima qualità per questo piatto estivo. La qualità del cecio abbinato alla consistenza della patata e allo stuzzicante aroma dell'aceto danno gioia e piacere al palato. 

Ingredienti per 4 persone
6 patate abbastanza grandi
300 grammi di ceci 
prezzemolo
olio, aceto di mele
sale

Preparazione.
Dopo aver ammollato i ceci in una ciotola di acqua, fateli lessare in pentola a pressione o anche in una pentola di acqua sul fuoco, fino a quando saranno cotti.

Lessate le patate sempre in pentola a pressione poi sbucciatele e tagliatele a pezzi non molto grandi. Mettetele in una ciotola e aaggiungete i ceci, olio, sale, aceto e prezzemolo tritato.

Mescolate bene, quindi servite a temperatura ambiente.


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