martedì 18 agosto 2015

PAD THAI WITHOUT EGGS - Pad Thai senza uova



The pad Thai is one of the glories of Thai cuisine. Fragrant, crisp, fragrant, flavorful. Unfortunately little Asian cook and I used the ingredients that I found available. I saved to put the eggs because my family did not like and I've added a mix of nuts like almonds, walnuts and peanuts. I hope you enjoy the recipe

Ingredients for 4 people:
400 grams of rice Noodless
300 grams of shrimp
120 grams of bean sprouts
100 grams of tofu
chopped nuts
1 spring onion
1 lime
soy sauce

Preparation:
The first step is to soften the Noodless in hot water for about 10 minutes.

Then take a pan (if you have a wok is the maximum) and the roasted mixed nuts.

Then add the peeled shrimp, the onion cut into strips, the soy sauce and tofu, cut into cubes. Jump and cook for about 5/10 minutes. Then add the Noodless and pepper and serve hot with all the lime juice.



Il pad Thai è uno dei vanti della cucina Thailandese. Profumato, croccante, fragrante, saporitissimo. Purtroppo cucino poco asiatico e ho usato gli ingredienti che ho trovato a disposizione. Ho risparmiato di mettere le uova in quanto alla mia famiglia non piacevano e ho aggiunto un mix di frutta secca come mandorle, arachidi e noci. Spero gradirete la ricetta

Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di noodless di riso
300 grammi circa di gamberi
120 grammi di germogli di soia
100 grammi di tofu
frutta secca sminuzzata
1 cipollotto
1 lime
salsa di soya

Preparazione:
Il primo passo è quello di ammorbidire i noodless in acqua calda per circa 10 minuti.

Prendete quindi una padella (se avete un wok è il massimo) e tostate il mix di frutta secca.

Unite quindi i gamberi sgusciati, il cipollotto tagliato a lamelle, la salsa di soya e il tofu tagliato a cubetti. Saltate e cuocete per circa 5 / 10 minuti. Unite quindi i noodless e il peperoncino e servite il tutto caldo con il succo di lime.