domenica 13 novembre 2016

DUMPLINGS WITH SEIRASS DEL FEN CHEESE AND SMOKED SCOTTISH SALMON - Gnocchi con seirass del fen e salmone affumicato



A simple dish, but tasty and genuine ingredients.

Ingredients for 4 people
600 grams of potato dumplings
300 grams of cottage cheese seirass the fen
120 grams of smoked Scottish salmon
salt, black pepper
Origan

Method
In a bowl, chop with a fork tines seirass of the fen. Cut the salmon into thin strips and mix well. If the mixture becomes too hard to navigate, add a tablespoon of water.

Cook the gnocchi in plenty of boiling water. When they are ready, drain and pour into the bowl. Turn everything well then serve with a little oregano.





Un piatto semplice ma saporito e con ingredienti genuini.

Ingredienti per 4 persone
600 grammi di gnocchi di patate
300 grammi di ricotta seirass del fen
120 grammi di salmone scozzese affumicato
sale, pepe nero
origano

Procedimento
In una ciotola, sminuzzate con i rebbi della forchetta il seirass del fen. Tagliate il salmone a strisce sottili e amalgamate bene il tutto. Se il composto dovesse risultare troppo difficile da girare, aggiungete un cucchiaio di acqua.

Cuocete gli gnocchi in abbondante acqua bollente. Quando saranno pronti, scolateli e versateli nella ciotola. Girate bene il tutto quindi servite con un poco di origano.