domenica 22 novembre 2015

SALAD OF SONCINO, TURKEY, MAYONNAISE AND BLACK TRUFFLE - Insalata di tacchino, soncino, maiionese e tartufo nero




The dish that I present is a wonderful and delicious meat and vegetable combination. More fat like cheese are added to the sauce just so try not to gain too much body fat recipe.

Ingredients for 4 people:
2 slices of turkey breast
160 grams of corn salad or lamb's lettuce salad
2 tablespoons mayonnaise
1 organic lemon
salt and pepper

For the sauce:
60 grams of cheese
20 grams of butter
half a tablespoon of cream
half black truffle

Preparation:
Take the turkey slices, lightly beat them then dredge in flour and cook perfectly in a pan with a little oil. When they are perfectly cooked, cut into squares not very large. Place in a bowl and add mayonnaise and corn salad washed and cleansed. Turn everything well then add lemon juice, salt and pepper and let rest.

In a saucepan, melt the butter in a double boiler with cream, cheese and finally the grated truffle end.

When you've got a light cream, pour it into the bowl, mix well then serve at room temperature.



Il piatto che vi presento è uno splendido e squisito abbinamento carne e vegetali. Ulteriori grassi come il formaggio pecorino sono stati aggiunti solo alla salsa cercando quindi di non aumentare troppo la massa grassa della ricetta.

Ingredienti per 4 persone:
2 fette di petto di tacchino
160 grammi di insalata soncino o valerianella
2 cucchiai di maionese
1 limone biologico
sale, pepe

Per la salsa:
60 grammi di formaggio pecorino
20 grammi di burro
mezzo cucchiaio di panna
mezzo tartufo nero

Preparazione:
Prendete le fette di tacchino, battetele leggermente poi infarinatele e cuocetele perfettamente in una padella antiaderente con un filo di olio. Quando saranno perfettamente cotte, tagliatele a quadrati non molto grandi. Mettetele in una ciotola e unite la maionese e il soncino ben lavato e mondato. Girate bene il tutto quindi unite limone, sale e pepe e fate riposare.

In un pentolino, fate sciogliere a bagnomaria il burro con la panna, il formaggio pecorino e per finire il tartufo grattugiato fine.

Quando avrete ottenuto una crema leggera, versatela nella ciotola, mescolate bene quindi servite a temperatura ambiente.