venerdì 5 dicembre 2014
CAULIFLOWER DUCHESS - POLPETTE DI CAVOLFIORE DUCHESSA
A strong second different than usual: instead of the usual potato cauliflower ... Duchess Duchess! Very tasty indeed
Ingredients for 4 people:
1 white cauliflower
1 potato
2 organic eggs
20 grams of butter
60 grams of grated cheese Valgrana
parsley
salt and pepper
preparation:
Peel and wash the cauliflower and clean the potato
Do it then cook in a pressure cooker with the potato.
A cooking obtained, let cool, then cut the cualiflower and take off the skin of the potato, and mash them with potato masher.
Put them in a bowl, add the chopped parsley, eggs, softened butter and the grated cheese. Mix well, then grab a pastry bag and formed many portions not huge.where you will place on a baking sheet with parchment paper.
Turn on the oven and bake at 180 degrees for 20/25 minutes doing careful not to burn them.
Serve with ham and cheese French
Un ottimo secondo diverso dal solito: invece delle solite patate duchessa...cavolfiore duchessa! Molto saporiti davvero
Ingredienti per 4 persone:
1 cavolfiore bianco
1 patata
2 uova biologiche
20 grammi di burro
60 grammi di formaggio Valgrana grattugiato
prezzemolo
sale, pepe
Preparazione:
Mondate e lavate il cavolfiore. Pulite bene la patata
Fateli quindi cuocere in pentola a pressione.
A cottura ottenuta, fatelo raffreddare, poi tagliate il cavolfiore, sbucciate la patata e schiacciatele con lo schiaccia patate.
Metteteli in una ciotola unite il prezzemolo tritato, le uova, il burro ammorbidito e il formaggio grattugiato. Amalgamate bene il tutto, poi prendete una sacca da pasticcere e formate tante porzioni non molto grandi. sopra una teglia dove avrete posto un foglio di carta forno.
Accendete il forno e cuocete a 180 gradi per 20 / 25 minuti facendo attenzione a non bruciarle.
Servite con del prosciutto crudo e del formaggio francese