giovedì 1 dicembre 2016

OCTOPASTA - Octopasta



When you play with your imagination, come out of these dishes.

Ingredients for 4 people
300 grams of spaghetti kamut
400 grams of prepared sauce before
1 not very big octopus
2 tablespoons green olives
1 tablespoon of shelled almonds
salt, black pepper

Method
Cook the octopus in a pressure cooker, then cut it into pieces not very large and place in a pan with the tomato sauce. Add the olives and cook until complete Octopus cooking.

Toasted almonds in a skillet then add to the tomato sauce and octopus.

In a pot of boiling water, cook the pasta. When it is ready, drain it and let it add flavor to the sauce. Serve hot.





Quando si gioca con la fantasia, vengono fuori questi piatti.

Ingredienti per 4 persone
300 grammi di spaghetti di kamut
400 grammi di sugo preparato prima
1 polipo non molto grande
2 cucchiai di olive verdi denocciolate
1 cucchiaio di mandorle sgusciate
sale, pepe nero

Procedimento
Cuocete il polipo in pentola a pressione, quindi tagliatelo a pezzi non molto grandi e mettetelo in una padella con il sugo di pomodoro. Unite le olive e cuocete fino a completa cottura del polipo. 

In una padella tostate le mandorle poi unitele al sugo di pomodoro e polipo.

In una pentola di acqua bollente, cuocete la pasta. Quando sarà pronta, scolatela e fatela insaporire al sugo. Servite caldo.